onsdag den 16. marts 2016

Lækre kikærte boller. Gluten og laktosefri.

Disse lækre boller går fint, hvis man lever efter Sense, eller hvis man bare gerne vil undgå gluten. 6-8 stk. 25g gær 1 dl laktosefri mælk 1 tsk salt 2 spsk rørsukker 1 stor tsk bagepulver 2 spsk loppefrøskaller 2 spsk chiafrø 150g revet gulerod 1 spsk olie 2 æg 150g kikærte mel. Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt sukker, loppefrøskaller, salt, og chiafrø. Lad det trække i 10 min. Rør æggene i, sammen med gulerod, olie og til sidst melet. Lad det igen trække i 10 min. Sæt 6-8 klatter dej på en bageplade beklædt med bagepapir og bag bollerne i 15-20 min ved 180°.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar