onsdag den 16. marts 2016
Lækre kikærte boller. Gluten og laktosefri.
Disse lækre boller går fint, hvis man lever efter Sense, eller hvis man bare gerne vil undgå gluten.
6-8 stk.
25g gær
1 dl laktosefri mælk
1 tsk salt
2 spsk rørsukker
1 stor tsk bagepulver
2 spsk loppefrøskaller
2 spsk chiafrø
150g revet gulerod
1 spsk olie
2 æg
150g kikærte mel.
Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt sukker, loppefrøskaller, salt, og chiafrø. Lad det trække i 10 min.
Rør æggene i, sammen med gulerod, olie og til sidst melet. Lad det igen trække i 10 min.
Sæt 6-8 klatter dej på en bageplade beklædt med bagepapir og bag bollerne i 15-20 min ved 180°.
Etiketter:
Bagværk,
Frokost,
Glutenfri,
Laktosefri,
Sense.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar